– Ett orgonitprojekt i södra Sverige

Orgonit omvandlar negativ energi till positiv energi, och här kan du beställa orgoniter för att skydda din omgivning ifrån negativa energier och samtidigt bidra till att fler orgoniter kommer ut där de behövs. Detta är ett privat projekt där vi tillsammans, med hjälp av detta unika material, hjälps åt att förbättra energin på så många ställen som möjligt.

Vi publicerar regelbundet rapporter om platser vi besöker för att placera orgoniter.
Välkommen att läsa bloggen.

För att skicka in din beställning, var god fyll i formuläret längst ner på sidan.

Click here to browse this website in English.


Tower Buster ”puckar” (TB) 8-pack

160 kr / 8st

Detta är den enklaste formen av orgonit som gjuts i muffinsformar på ca 100ml. Tillverkade enligt originalreceptet skapat av Don Croft. Detta är den mest användbara orgoniten med ett brett användningsområde. Liten men ändå kraftfull. Innehåller aluminiumspån, polyester och en bit svensk kvarts. De kastas i buskage, vatten, diken, eller grävs ned någonstans i närheten av ett objekt där det är mycket DOR (negativ energi). De passar även utmärkt att lägga runt huset, i trädgårdslandet eller på åkrar. För att neutralisera energin ifrån en mobilmast behövs normalt ca 1-3 stycken inom ett par hundra meter från masten.

I städer med många källor till negativ energi, gör man bäst i att placera ut TB:s i form av ett rutnät med ett par hundra meters mellanrum. I städer som ligger vid vatten, eller där en å rinner igenom, kan man med fördel lägga TB:s i vattnet med jämna mellanrum. Rutnätet bör förstärkas med HHGs på speciella ställen. Se beskrivningen nedan.

Dessa skickar vi enbart i 8-pack (1 kg fraktvikt) och är främst till för att strategiskt placeras ut. Dessa grovslipar vi bara lätt för att ta bort det värsta av utstickande spån.


Färgade Tower Busters ”puckar”

40 kr /st

Exakt samma innehåll och funktion som de vanliga puckarna, men dessa färgar vi med samma pigment som vi har till pyramider och HHG ”deluxe”. Vi tillverkar och slipar dessa med något högre finish än de vanliga puckarna och de lämpar sig därför bättre att ha i hemmet, att ge bort osv.


HHG – Holy handgrenade

100 kr /st

Denna orgonit är kraftigare än en TB och med längre räckvidd och mer kapacitet.
Tillverkad i konform med volym på ca 250ml. Innehåller som tidigare polyester och aluminiumspån men kvartsen här i är en kvartskristall med tydlig spets, för att få större kraft och bättre fokus uppåt.
Kristallen är även lindad med en kopparspole medsols för att få en virveleffekt på energin. Koppartrådens längd är 262mm, en halv ”Royal Cubit”, ett urgammalt mått. Bilden nedan visar hur de kopparlindade kristallerna ser ut innan vi gjuter in dem. En av dessa kristaller sitter ingjuten i mitten, med spetsen uppåt. Infärgad med svart pigment.

Denna passar bra att placera en eller två i eller runt hemmet/trädgården, på arbetsplatsen, eller om man hittar en kraftigare radiomast eller annat större objekt/byggnad etc. De används också när du inte kan komma så nära, eller om du placerar ut orgoniter i en stad där det finns många källor till negativ energi. Det passar bra att komplettera ett rutnät av TBs med att lägga ut HHGs på vissa ställen för att förstärka rutnätet. Dessa ställen kan vara t.ex kyrkor, historiska monument och liknande.

För att maximera effekten lägger vi alltid i så mycket metall som möjligt i formarna.

Man kan självklart ha denna inomhus, men eftersom den är främst avsedd för att strategiskt placeras ut så lägger vi inte ner någon större möda på att få den fin annat än att vi grovslipar bottnen för att få bort det värsta av utstickande spån. Detta innebär att det ibland kan vara små sprickor ifrån gjutningen, skrovlig yta undertill och andra mindre skönhetsdefekter. Den energimässiga funktionen är det dock inget fel på. Är du ute efter en HHG att ha som ett dekorativt objekt inomhus rekommenderar vi istället vår HHG ”deluxe” som du hittar längre ned på sidan.

Höjd: 7cm, Diameter 11,5cm


Pyramid ”standard”

200 kr /st

Större och kraftigare variant av HHG med samma innehåll, fast i pyramidform och med en
större volym på ca 400ml. Placeras t.ex i hemmet/trädgården eller på platser med mycket negativ energi, t.ex centralt i städer eller intill militära anläggningar, sjukhus etc.

Innehåller som tidigare polyester och aluminiumspån men kvartsen här i är en kvartskristall med tydlig spets, för att få större kraft och bättre fokus uppåt.

Bilden visar kristallen som finns ingjuten i pyramiden. En av dessa kristaller sitter ingjuten i mitten, med spetsen uppåt. Kristallen är även lindad medsols med en kopparspole för att få en virveleffekt på energin. Koppartrådens längd är 262mm, en halv ”Royal Cubit”, ett urgammalt mått som härrör till det s.k ”gyllene snittet”. Bilden visar hur de kopparlindade kristallerna ser ut innan vi gjuter in dem.

Man kan självklart ha denna inomhus, men eftersom den är främst avsedd för att strategiskt placeras ut så lägger vi inte ner någon större möda på att få den fin annat än att vi grovslipar bottnen för att få bort det värsta av utstickande spån. Detta innebär att det ibland kan vara små sprickor ifrån gjutningen, skrovlig yta undertill och andra mindre skönhetsdefekter. Den energimässiga funktionen är det dock inget fel på. Är du ute efter en pyramid att ha som ett dekorativt objekt inomhus rekommenderar vi istället vår pyramid ”deluxe” som du hittar längre ned på sidan.

Höjd 10cm, Bredd 11cm.


Fickorgonit

200 kr

En fin mindre orgonit som man bär med sig, skyddar dig ifrån negativa energier och gör att du har lättare att utstråla en atmosfär av positivitet när du bär den. Innehåller polyester, mässing, kvartskristall, kopparspiral, och tillsatser av andra stenar.

Dessa är Peridot, Granat, Bärnsten samt Lapis Lazuli. Tillsammans verkar de i en fin symbios.

Diameter 4cm, Tjocklek 1cm

 

Orgonit för mobiltelefon

100 kr

En ca 3mm tjock orgonit som har en självhäftande baksida för att kunna fästas på en mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator. Den innehåller, förutom polyester, mässing och pulveriserad svensk kvarts, tillsats av ett extremt finkorningt järnpulver och två fint krossade mineraler, Shungit och Svart turmalin. Dessa tillsatser, tillsammans med orgonitmassan, oskadliggör och omvandlar effektivt den negativa energi (DOR) som bildas av strålningen från en mobiltelefon. Den påverkar inte mottagning eller signalstyrka och kan med fördel också fästas på bärbara datorer, surfplattor och andra trådlösa apparater.

Du kan fästa den direkt på din mobil eller surfplatta eller utanpå mobilskal eller fodral om du har ett sådant.


Halsband

250 kr

När en orgonit hänger nära hjärtat skyddar det dig som bäst mot negativa energier. Hänget innehåller spån i mässing, kvartskristall, kopparspiral och tillsatser av olika stenar. Det är samma som i fickorgoniten, det vill säga Rubin, Peridot, Granat, Bärnsten samt Lapis Lazuli.

Bandet är tillverkat av syntetmaterial.

 

 

Pyramid och HHG ”deluxe”

Pyramid 350 kr
HHG 250 kr

HHG och pyramider för vardagsrummet, kontoret eller sovrummet. Dessa är finare varianter av våra standard HHG och pyramider. Kvartskristallen inuti är lindad medsols med en kopparspole för att få en virveleffekt på energin. Koppartrådens längd är 262mm, en halv Royal Cubit, ett urgammalt mått som härrör till det s.k gyllene snittet. Bottnen är slipad och är klädd med mjuk filt för att skydda underlaget. Metallinnehållet är aluminium och de innehåller förutom kvartskristallen andra stenar (Ametist, Citrin, Lapis Lazuli och Svart Obsidian). Orgoniten förstärker de metafysiska aspekterna av dessa stenar och de verkar tillsammans för att bilda en helhet. Innehållet kan variera beroende på vad som finns i lager, och färgen varierar beroende på vilka pigment vi använder för tillfället.

Storleken är densamma som våra standard HHG och pyramider men dessa är främst avsedda att ha ståendes inomhus eftersom undersidan är helt slät och klädd med filtmatta.

HHG: Höjd: 7cm, Diameter 11,5cm
Pyramid: Höjd 10cm, Bredd 11cm


Cloudbuster

Vi erbjuder en vidareutvecklad variant av Don Crofts klassiska cloudbuster. Istället för 28mm kopparrör som är väldigt dyra, bygger vi dessa med 51mm avgasrör som är mycket billigare och resultatet är en cloudbuster med enorm kraft. För att spara in på frakten skickar vi endast basen, så du får själv köpa 51mm avgasrör på t.ex Biltema. Dessa finns i olika längder beroende på hur hög man vill att den ska bli. Bilden ovan visar en cloudbuster med 2-meters förlängningsrör.

Vi erbjuder två olika modeller av dessa cloudbusters. En cloudbuster bör ha fritt uppåt men behöver inte ha kontakt med marken. Det går utmärkt att ställa den under ett träd eller i buskage men det bör inte vara plåt eller plasttak över.

För mer information och bilder, klicka här

Se även inlägget:
Hur fungerar en cloudbuster?

Standard cloudbuster
2000 kr

Detta är den enklaste varianten för dig som inte bryr dig om finish utan enbart är ute efter funktionen. Toppen har lämnats skrovlig och denna passar bra om du vill ställa den där den ändå inte syns. Det finns en näve krossad kvarts från sverige jämnt fördelat i basen ingjutet i orgonitmassan.


Deluxe cloudbuster
2500 kr

Innehållet är precis som standard, men det är pågjutet ett lager transparent plast, och kanten är slipad och polerad för att vara mera estetiskt tilltalande. Den passar bra om man vill ställa den synligt på t.ex altanen. Denna innehåller, precis som standard-cloudbustern, en näve krossad kvarts ingjutet i basen. Polyestern är infärgad med olika pigment.

 


Startpaket

700 kr /paket

Många vet inte var man ska börja och hur mycket som kan vara lämpligt att beställa första gångerna. Därför har vi satt ihop ett bra startpaket som ger en mycket god start för att kunna skydda ditt hem, dig själv och de ställen där du spenderar mest tid.

Startpaketet innehåller:

  • 12 st Tower Busters ”puckar”.
  • 1 st Pyramid ”standard”.
  • 1 st Fickorgonit.
  • 1 st Mobilorgonit.

Detta paketet är subventionerat av oss vilket innebär att du sparar 40 kr jämfört med om du beställt allt löst.

För information om hur och var man placerar orgoniter, se avsnittet om placering.


För att beställa, var vänlig fyll i formuläret nedan.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd då kontaktformuläret så hör vi av oss.

Du kan skicka pengar med Swish eller banköverföring. Instruktioner skickas manuellt efter att du lagt din beställningsförfrågan. För beställningar ifrån utlandet gäller PayPal.

Vi skickar alltid med informationsblad om vad orgonit är för något, hur man placerar ut dem osv.


Beställningsformulär:

Beställningar hanteras inte i egenskap av person.

.